Kaffe och Samtal - Konsthantverkscentrum på RIAN designmuseum

Konsthantverkscentrum är på besök i Halland och vill gärna träffa dig som jobbar med konsthantverk, slöjd och design. Därför bjuder KHVC in till Kaffe och Samtal här på Rian designmuseum i Falkenberg.

Konsthantverkscentrumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en nationell yrkesorganisation för verksamma konsthantverkare och slöjdare. De flesta som är anslutna till Konsthantverkscentrum arbetar med småskalig produktion i egen regi. Konsthantverkscentrum omvärldsbevakar, arrangerar och organiserar fortbildning och seminarier. Organisationen skapar även utställningar, marknader och mässor med fokus på konsthantverket.

Under kvällen den 7 februari möter du:
Katarina Karlsson, projektledare på Konsthantverkscentrum i Göteborg
Lindra Soondra och Pernilla Norrman, projektledare på Konsthantverkscentrum i Malmö. De är nyfikna på vad du gör just nu och de berättar om vad som är på gång inom branschen i Sverige och internationellt.

Vidare är utvecklarna inom slöjd och konsthantverk på Region Hallandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster inbjudna för att berätta om vilka satsningar som är planerade för 2019.

Dessutom presenterar Rian designmuseum vårens program.

Välkommen! Fri entré. Vi ser fram emot att träffa dig.
Bjud gärna in vänner, kolleger.