Smyckoteket på Stockholm Craft Week

Brooch Healim Shin

Healim Shin " Rain Drops 3"

1-4 oktober riktas åter strålkastarna mot det samtida konsthantverket. Förra årets upplaga av Stockholm Craft Week , som också var den första, blev en stor succé med med en uppsjö av evenemang, seminarier och utställningar runt om i Stockholm och Gustavsberg. Branschen öppnade upp dörrarna för att uppmärksamma det exceptionella och mångfacetterade konstfältet.

Under årets upplaga åker Rian till Stockholm och låter Smyckoteket göra ett tillfälligt besök hos Konsthantverkscentrum, där ett antal smycken ur samlingen kommer finnas tillgängliga för utlån.

Medverkande: Åsa Elmstam (SE), Adam Grinovich (US/SE), Helena Johansson Lindell (SE), Åsa Lockner (SE), Anna Norrgrann (SE), Karin Roy Andersson (SE), Healim Shin (KR), Carina Shoshtary (DE), Jelizaveta Suzka (PL/SE) och Anna Talbot (GB/NO).


Välkommen på vernissage 30 september kl. 16–18 på Bellmansgatan 5.
Utställningen är därefter öppen 1-4 oktober kl. 12-16.

För att låna ett smycke behöver du förboka. Läs mer hur du går till väga HÄR!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Konsthantverkscentrumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är den enda renodlade intresseorganisationen för professionellt verksamma konsthantverkare i Sverige, och en av tre aktörer bakom Stockholm Craft Week. De arbetar med att stärka det svenska konsthantverket genom att marknadsföra och synliggöra sina drygt 700 medlemmar i olika sammanhang, både i Sverige och resten av världen.